مشاوره حقوقی رایگان - جلوگیری از پارک خودرو در حیاط مشاع

باسلام. اینجانب یک واحد از 8 واحد یک ساختمان را سال 87 خریداری کرده که در قولنامه پارکینگ ذکر شده بود اما تامین نشده بود سازنده تمامی 7 واحد بقیه را به دفترخانه برده و از تمامی آنها بابت پارک یک خودرو در حیاط برای اینجانب رضایت محضری اخذ نموده است اکنون با توجه به تغییر مالکین آنه ا اجازه پارک خودرو را نمیدهند.
آیا با شکایت انها میتوانند از پارک خودرو در حیاط ممانعت به عمل اورند؟

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اگر در قولنامه ذکر شده میتوانید از سازنده بخواهیدپارکینگ شما راهم مشخص کنند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
امکان پارک خودرو در حیاط توسط شما وجود نخواهد داشت حتی اگر مالکان قبلی رضایت داده باشند
بهتر است با مالکان جدید توافق نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پرسش تکرار شده است و در گذشته به نحو کامل جوابگویی صورت گرفته است.