مشاوره حقوقی رایگان - درود و عرض ادب و احترام

در پرونده الزام به تمکین زوج قولنامه عادی دست نویس منزل مسکونی اجاره ای از تهران به دادگاه ارایه داده و الزام به تمکین زوجه را خواستار شدند که زوجه توانستن صوری بودن مبایعه نامه را ثابت کنن و حکم به نفع زوجه تمام شد مجددا زوج همان مبایعه نامه را طرح دعوا نمودند و الزام به تمکین زوجه را خواستار شدند و ابلاغ قانونی به زوجه نشد و حکم به نفع زوج صادر گردید زوجه چون رای غیابی صادر شده بود واخواهی کردند و با نیابت قضایی که به ادرس فوق الذکر که در مبایعه نامه بود مراجعه می کند و مامور کلانتری نیز عدم حضور زوج در ادرس فوق توسط همسایگان را تایید میکند و زوجه ان را در واخواهی تقدیم دادگاه میکنه و درصورتی که زوج قبل از صدور حکم نیابت قضایی از تهران اورده که با امضا و مهر رییس کلانتری که وی در ان خانه حضور داشته حتی عکسهای خونه را ضمیمه کرده و جالب تر اینکه مهر رییس کلانتری نیز زیر مبایعه نامه است در جلسه واخواهی الان زوجه مجددا صوری بودن مبابعه نامه را اعلام کرده و از محضر دادگاه خواستار این شده که بدلیل اینکه زوج مدام ازطریق ارسال پیامک وی را تهدید به قتل میکنه و ثبات روحی و روانی نداره وی را به پزشک قانونی معرفی نمایید علی ایحال دادگاه ایشان را همراه زوجه به پزشک قانونی معرفی کردند که یکماه دیگه نوبت مراجعه به پزشک قانونیست حالا سوال اینجاست که زوجه چطور 1.صوری بودن مبایعه نامه را ثابت نماید 2. مشکلات روحی و روانی زوج را نزد روانشناس و پزشک قانونی چطور میتواند اثبات کند 3. حدود 5 سال است که زوج هیچگونه نفقه ای به زوجه نداده و اجراییه نیز صادر شده و به درخواست زوجه زوج حدود 15 روز هم به خاطر امتناع از پرداخت نفقه زندان بودند و با درخواست اعسار و با وثیقه فعلا ازاد است لطفا راهنمایی بفرمایید
با سپاس

پاسخ ها :

نازنین غنی فرجام

سرکار خانم نازنین غنی فرجام:

درصورتی که زوج قبلا چنین دادخواستی مبنی بر تمکین داده وحکم قطعی شده باشد زوجه میتواند برطبق ماده 84قانون ایین دادرسی مدنی حکم رد دعوا را بخواهد

یک وکیل

سلام
امکان مشاهده مدارک و اسنادتان و ملاقات حضوری برایتان وجود دارد تا بتوان کمک نمود
در صورت تمایل در پروفایلم پیغام بگذارید