مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن وجه در خرید اینترنتی

درود بر شما؛
چند هفته پیش، با یک سایت به نام «...»، روبه رو شدم. همیشه در پی راهی بودم تا قد بلند تری داشته باشم، و آن چنان درپی راهی برای رشد قد بودم که با دیدن رضایت ‌هایی که در این سایت برای راضی کردن بازدیدکنندگان گذاشته بودند، که کورکورانه باور کردم. گفتند پس از این‌که وجه پرداخت شد، لینک فرستاده می‌شود. بنده مبلغ 4٩٩000 را به حساب جناب آقای م.م پرداخت کردم. پس از اون اون مشاوری که در سایت با من حرف می‌زد به طور کلی ارتباطش را با من قطع کرد و هیچ‌گونه لینکی مبنی بر پکیج خواسته من، ارسال نشد. چگونه می‌توانم پول را پس بگیرم؟!

پاسخ ها :

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

شکایت کیفری باموضوع تحصیل مال ازطریق نامشروع وکلاهبرداری مطرح کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام صرفا به پلیس فال گزارش دهید ارزش پیگیری ندارد

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

شکایت مطرح نمایید از طریق پلیس فتا پیگیری خواهد شد.
البته هزینه های این شکایت از مبلغی که از دست دادید بیشتر خواهد شد.