مشاوره حقوقی رایگان - ابطال سند ملک انتقال یافته توسط پدر

با سلام، در سال های 87-88 به خانه ها در روستا سند دفترچه ای دادند، و پدری در آن زمان به خواست خودش درخواست داد که سه دانگ از سند به نام خودش و سه دانگ دیگر به نام پسر خود صادر شود، سند ها صادر شدند و در سال 88 سند رسمی سه دانگ سه دانگ صادر شد و تمام. و حال بعد گذشت14 سال به دلیل اختلافات خانوادگی الان این پدر درخواست ابطال سند داده با موضوع اینکه پسرم با همکاری دهیاری اینکار را کرده، در صورتی که به خواست خود اینکار رو کردند. این پدر سند سه دانگ که به نام خود هست را دارند اما سند سه دانگ دیگر به اسم پسر که امانت دست پدر بوده،ناپدید شده دست پسر هم نیس، و پسر طی این سال ها هر وقت در خواست کرد که سند من را بدهید، ندادند معلوم نیست سند هست یا نیست یا گم شده یاهر چی، الان این پسر هیچ مدرکی ندارد حتی سند،باید چیکار کرد؟ایا پدر میتواند سند را باطل کند؟ (و این پدر تمام ارث خود را پسر دیگر خود داده و به این پسر هیچ چیز نداده، اختلافات حال حاضر به این دلیل است.)

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه در وهله اول باید گفت مسائل ملکی بدین گونه نیست که صرفا با سوال و جواب کوتاه شما را به راه حل قطعی برساند که چرا که پرونده های ملکی ریزه کاری های زیادی دارد که باید ابعاد گسترده آن را بررسی کرد چرا که در مسائل حقوقی ملکی طرخ دعوی اولین مرحله است و عنوان خواسته از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است چرا که اشتباه در عنوان خواسته باعث رد شدن دعوی حقوقی در اولین مرحله است .

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام ابطال سند کار راحتی نیست و نیاز به مدارک و دلایل محکمی دارد