مشاوره حقوقی رایگان - تغییر سطح پست سازمانی از کارشناسی به کاردانی

با سلام
بنده کارمند یک دستگاه دولتی هستم و با آزمون کتبی و مراحل گزینش در همان ابتدا با توجه به نیاز دستگاه مربوطه انباردار (سطح پست کاردانی) استخدام شده ام و بعد از گذشت چندسال هم اکنون پستم سازمانیم به کارشناس امور مالی (سطح پست کارشناس) تغییر کرده ضمنا کلیه حقوق و مزایا و دریافتی یک کارشناس امور مالی را دریافت می کنم سوال از وکلای محترم این است که آیا تغییر پست سازمانی از کارشناس مالی به انبارداری وجود دارد یا خیر ؟ البته خیلی ها عنوان می کنند چون سطح پست سازمانی اولیه انباردار کاردان بوده و وقتی تغییر حکم سازمانی صورت می گیرد و به کارشناس امور مالی که سطح پستش کارشناس بوده تغییر کرده ام دیگر امکان بازگشت به سطح پایین تر وجود نداره لطفا در صورت پاسخ سوال بنده اگر امکان دارد به آئین نامه و قوانین هم اشاره فرمائید - با تشکر فراوان

پاسخ ها :

هادي  خسرواني

جناب آقای هادي خسرواني :

سلام تنزل درجه درصورتي خواهد بود كه به موجب حكم كميته انضباطي مطابق با قانون تخلفات اداري موضوع مورد بررسي قرار گرفته باشد و براحتي امكان پذير نيست

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

به این سوال به درستی پاسخ داده شده است- توحید جلایری نیا وکیل پایه یک دادگستری(مشهد)