مشاوره حقوقی رایگان - کیفری

به دلیل تذکر های پی درپی به علت جابجایی کامیون که موجب پخش شدن گازوئیل وارد شده در ساختمان بخصوص در دو اتاق خواب خواستار نوشتن شکایت نامه هستم و به دلیل تذکر با لحنی مودبانه و شنیدن فحاشی خاانواده ی راننده کامیون و چند مورد درگیری که همسایه ها به علت ازار و اذیت شدن دود گازوئیل با راننده کامیون مواجه شدن و رفتار بشدت زننده با همسایای ی که مخالف وجود کامیون در روبه روی ساختمان بودند داشته است سالهای مداوم تحمیل و اینجانب تحمل کردن دود گازوئیل هیچ تغییری در جابجایی کامیون با تذکر های مداوم به مدیر ساختمان و روبرویی با راننده کامیون نداشته است بجز فحاشی. سئوال میرود که اگر مشکلی ایجاد نبوده است چرا ساختمان هایی که کامیون قبلا در روبه روی انها قرار داشته شاکی دود زیاد گازوئیل کامیون بودند. و چرا کامیون های سایر رانندگان در جاهایی که به دور از ساختمان ها است قرار دارد ماشین های خود را پارک کردند ایا شکایت در این مورد پیش میرود یاخیر قانونی در این مورد وجود ندارد دودی که بدتر از دود سیگار است را باید تحمل کرد

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.ورود کامیونها به مجتمع مسکونی ممنوع است بعنوان مزاحمت وتهدید علیه بهداشت عمومی ومحیط زیست وفحاشی. وتوهین شکایت کنید.