مشاوره حقوقی رایگان - ارث مادر فوت شده

مادرم در سال 75 فوت شده و سال 74 پولی از ارث مادری اورد و پدرم زمین خرید
بعد از آن پدرم انجا خانه ساخت و سند برای خودش گرفت.
ما سه پسر در آن زمان به سن قانونی نرسیده بودیم (14ساله-11 ساله و 6 ساله) بودیم.
پدرم ازدواج مجدد کرد و اکنون پدرم فوت کرده
حال که ارث پدر را میخواهیم تقسیم کنیم نامادری و دخترش (که از پدر ما هست) میخواهند از آن زمین ارث ببرند.
ما هیچ مدرکی نداریم که پول زمین آن خانه از مادر ما بوده.
فقط دایی ها (برادر مادرمان) و عموها شاهد هستند که آن زمان مادر ما ارثش را به پدرم داد تا زمین بخرد.
آیا با استشهاد محلی از اقوام و اشنایان میتوان پول مادرمان را فقط بین خودمان سه برادر تقسیم کنیم؟
آن زمان پولی که مادرم آورد 600 هزار تومان بود.

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

اگر بتوانید اثبات کنید بله

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

بله با وجود شرایط- توحید جلایری نیا وکیل پایه یک دادگستری(مشهد)