مشاوره حقوقی رایگان - بدهی سنوات قبل شركت

باسلام. يكی از دوستانم چندسال پيش شركتی مسئوليت محدود تاسيس كرده و بعد از مدتی كاركرد به اداره ماليات اعلام كرد كه فعاليت شركت متوقف شده و كار نميكند. الان تصميم گرفتيم شركت را مجددا اكتيو كنيم و به اداره ثبت مراجعه كرديم و بنده بصورت رسمی وارد شركت شدم و شركت بصورت مسئوليت محدود و سهم هر يک پنجاه درصد اعلام رسمی كرديم و در روزنامه های رسمی تغييرات شركت را اعلام كرديم. سوال: ميخواهم شركت كه از تاريخ ٩٨/١٢/٠١ مشغول فعاليت شده بدهی ماليات و... سنوات قبل از بنده رفع مسئوليت شود و نسبت به سنوات قبل پاسخگو نباشم چه اقرارنامه ای فی مابين مكتوب كنيم. راهنمايی فرماييد. ممنونم

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام
معمولاً متن اقرار نامه های موجود در دفاتر اسناد رسمی کامل هستند
در ضمن همکاران ما در دفاتر اسناد رسمی می توانند برای جزئیات شما را راهنمایی نمایند.

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

به این سوال به درستی پاسخ داده شده است