مشاوره حقوقی رایگان - قطع برق توسط همسایه

باسلام
بنده یک ویلا خارج از بافت خریداری نموده ام داخل مبایعه نامه دستی که داخل دفتر مشاوره املاک تنظیم شده است نوشته شده ویلا دارای یک انشعاب برق مشاع موقت می باشد اما بعد از وصول چک های مورد معامله مبایعه نامه رسمی تایپ شده با کد رهگیری توسط دفتر مشاوره املاک صادر شد و در قسمت توضیحات نوشته شده است مورد معامله دارای یک انشعاب برق مشاع مصرفی می باشد اما به تازگی شخصی در همسایگی بنده که جعبه فیوز چند ویلا در ویلای ایشان قرار دارد برق ویلای بنده را قطع کرده و ادعا می‌کند تعمیرات انجام داده و از بنده می‌خواهد مبلغ 30 میلیون تومان پرداخت کنم تا برق بنده را وصل کند راهکار چیست؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما برق اختصاصی نداشته‌اید برق مشا داشته‌اید اگر آن واحد موظف بوده مطابق اداره برق به شما برق بدهد می‌توانید ادعا داشته باشید و الا باید خود درخواست برق دهید