مشاوره حقوقی رایگان - شرکت در آزمون وکالت پرنسل نیروهای مسلح

من 13سال هست پرسنل ارتش هستم
لیسانس حقوق دارم.
اگر در آزمون وکالت یا سردفتری یا دفتر الکترونیک قضایی قبول بشم باید حتما گواهی عدم اشتغال ارائه بدم؟
چون نیرو با انفصال از خدمت من یا استعفای من موافقت نمیکنه من اگر 6ماه غیبت کنم اخراج میشم اما کارت پایان خدمتم رو دارم. در اون صورت من رو برای کارآموزی و تشکیل پرونده پذیرش میکنند؟
امکان اشتغال به عنوان وکیل در دادسراهای نظامی رو میتونم داشته باشم اگر نیرو استعفام رو قبول نکنه؟
منظورم اینه اگر که به نیرو تعهد خدمت در دادسراهای نظام رو بدم امکان شرکت در آزمون وکالت یا کارآموزی وکالت رو خواهم داشت؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید شرایط آزمون را مطالعه کنید