مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

با سلام. اگر قسمتی از مهریه را که به صورت یک دانگ از شش دانگ یک ساختمان را پدر داماد تعهد کرده باشد و در برگه ای که قبل از عقد نامه تفاهم میکند ذکر شده باشد و چند شاهد هم شهادت داده باشند ولی در عقد نامه ذکر نشده باشد و در عقد نامه هیچ نامی از پدر داماد و ملکی نیامده و همه سکه و وجه میباشد که به عهده داماد است. لطف میکنید راهنمایی کنید که ایا قسمتی از مهریه که به عهده پدر داماد است دارای تعهد است یا خیر. اگر لطف کنید جواب کاملی بدهید ممنون شما هستم. با تشکر فراوان

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

خیر هر چه در عقدنامه قید شده باشد معتبر است

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

با در دست داشتن آن برگه که به امضا پدر داماد رسیده و شهادت شهود می توانید دادخواست الزام به ایفاء تعهد بدهید