مشاوره حقوقی رایگان - رعایت نکردن قوانین آپارتمان نشینی توسط مستاجر

سلام مادرم ملکی دارد و من وکیل مادرم هستم مستاجری آوردیم خودرو اش در پارکینگ مشاعات روغن ریزی دارد مدام شفاهی بهش تذکر می دهیم کف پارکینگ شما جلو چشم است ماشینت را تعمیر کن می گوید نمی کنم حال در قرارداد چاپی اجاره با شماره ای که به عنوان شماره موجر ثبت شده در صبح حوالی ساعت 11 به شماره مستاجر که در قرارداد ذکر شده بهش پیامک محترمانه زدم مستاجر رعایت کن خودرو ات را تعمیر کن عوض رعایت فرهنگ آپارتمان نشینی به مادرم تماس می گیرد که شماره اش در قرارداد نیست من وکیل موجر را تهدید می کند!! می گوید شکایت می کنم به پلیس فتا می گویم مزاحم شدی به چه حقی به من پیامک میدی؟؟
آیا از خطی که در قرارداد هست و به شماره موجر که در قرارداد هست پیامک نصیحت گونه و خواهش با احترام زدم می تواند مستاجر شکایت کند؟؟ آیا شماره من که در قرارداد هست توانسته حق پیامک زدن محترمانه را ایجاد کند؟ برای برخورد با چنین کسی که شئونات اخلاقی را رعایت نمی کند چه باید کرد؟؟ آیا برای منی که شماره ام در قرارداد ثبت شده باهاش پیامک و خواهش و نصیحتش کردم می تواند مرا محکوم کند؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

فریده کیانی

سرکار خانم فریده کیانی :

با سلام با توجه به فرمایشات شما چنانچه متن پیامک شما توهین و به جهت اجرای وظایف قانونی بوده هیچ گونه پیگرد قانوین برای شما متصور نخواهد بود
با توجه به اینکه مادر شما مالک می باشند چنانچه امکان رجوع به ایشان کاملا سلب نگردیده باشد منع قانونی برای رجوع مستاجر به مالک وجود ندارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام حتی اگر شماره در قرارداد نیز نبود نیز با توجه به اظهارات شما جرمی اتفاق نیفتاده
در خصوص اقداماتی که ایشان انجام می‌دهد شما ابتدا از آن موارد عکسبرداری نمایید سپس می‌توانید شکایت کنید