مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از رابطه نامشروع نامزدم

سلام من حدود 4ساله با یه آقا آشنا هستم البته با اطلاع کامل خانواده
الان حدود سه ماه هست که به طور رسمی نامزد کردیم و منزلی رو اجاره کردیم تا کارهامون رو انجام بدیم و بیشتر هم رو بشناسیم تا ازدواج کنیم اما دوماه بعد من متوجه ایشون با یه خانم که همسر سابق برادر شیریش و پسر خالشون هم هست ارتباط نامشروع دارن و با اینکه من منزل این آقا بودم ایشون بدون اطلاع من با این خانم به مسافرت رفتن درضمن این خانم با پیام هم منو تهدید کردن و حرف های ناجوری زدن
من میتونم از این خانم با استناد به پرونده منکراتی قبلی که داشتن یعنی وقتی شوهر داشتن هم خیانت کرده بودن ازشون شکایت کنم یا خیر
ممنون

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.اگرشما شکایت رابطه نامشروع کنید ااحتمالا آنها اقرار به ازدواج موقت کرده وتبریه می شوند.درخصوص توهین وتهدیدوافترامی توانید شکایت کنید