مشاوره حقوقی رایگان - خیانت نامزد

سلام.
من در تاریخ 1399/12/27 با دختری عقد موقت 2 ماهه خوندیم و در تاریخ 28-12-99 به اصرار ایشان مراسم نامزدی برگزار کردیم و فامیل رو دعوت کردیم و حلقه دست ایشون کردم که قرار بر این شد عید فطر مراسم عقد رسمی رو برگزار کنیم و زن و شوهر بشویم
در دوران محرمیت ایشان با پسری که به گفته مادر ایشان خواستگار قبلی ایشون بوده در ارتباط بوده و با هم رفت و آمد داشتند و پیام های عاشقانه و قول و قرار باهم گذاشتند که این موضوع رو من بعد از اتمام محرمیت فهمیدم.
من میتونم اعاده حیثیت یا شکایت کنم؟ اگر من شکایت نکنم و ایشون شکایت کند از من حق دارد چیز هایی که به من هدیه داده است رو از من رو بگیرد و یا اعاده حیثیت کند یا هر نوع شکایت دیگر که پای من گیر باشد؟
ممنون.

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

بله میتونن بگیرن شما هم میتونین تحت عنوان تدلیس در ازدواج دعوا مطرح کنین