مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع

سلام .همسرم ازم طلاق گرفته .به علت اینکه ازرابطه او باچندین نفرباخبرشدم که بخاطر ابرو چیزی نگفتم وبعدازطلاق نزدیک به دوسال پیش خودم موند که متاسفانه حامله شده بود وغیرقانونی رفته بود باهمون شخص که رابطه داشت بچه 3ماهه رو انداخت ووقتی برگشت خونه ازخونریزی شدید بیهوش شد بردم بیمارستان دکترتشخیص دادکه بچه انداخته 5روزبستری شد باهزینه خودم بازهم نزاشتم کسی بفهمه که بعدازبهبودی ادمه همون راه رورفت که دعوامون شد ورفت الان دخترم پیششه ونگرانم بچه هابهش وابسته شدن یه دخترویه پسردارم بخاطرکارش بخودم زیاد ضربه زدم 9بارخودکشی اخرین بارباسلاح یه دخترکه 7سال داره هم ازرابطه نامشروع به دنیااومده که دوقلو بودن وسعی داشت هردو رو ازبین ببره که رسیدم یکی شون تموم کرد که گفت نفسش مشکل داشته اون یکی رو بخشید به خواهرش که بچه نداشت بعدازچندسال متوجه شدم بچه مال خودم نبوده الان نمیدونم چه کنم دست به گوشی میزنم اگه شماره ای بهم زنگ بزنه ناشناس روانی میشم عکسش همیشه توفضای مجازی هست و ابرو برام نزاشته دخترخاله هستن سرکارنمیتونم برم بایکی ازهمکارام هم رابطه داشته الان نمی دونم راهی هست که بدون اینکه اسمی ازشاکی باشه جلوش رو گرفت چون میدونم اگه بدونه کاره منه به بچه هاضربه میزنه که قبلان زده بدجوری پسرم رو باشیشه دستش روزده بود دخترم رو هم موهاشو ازجاکنده بود که دیگه من جلوکاراش رو نگیرم وادعای بی گناهی و همه اینکارهارو رد میکنه ممنون میشم بطور ساده راهنمایی کنید

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. حضانت بچه هارا خودتان تقبل کرده و باخودتان زندگی کنند. و از ایشان جدا زندگی کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند گفتگوی متقابل است تا اظهار نظر دقیقی بتوان کرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌توانید بابت حضانت اقدام نمایید