مشاوره حقوقی رایگان - سرقت ماشین

سلام وقت بخیر. من ماشینمو تو سایت درج آگهی گذاشتم فروش 140ملیون دونفر اومدن برای خرید ی قولنامه دستی نوشتیم بعدش رفتیم بانک گفتن 125تو کارته برات میزنیم تاسرظهر اون 15ملیونشم میزنیم منم قبول کردم شناسنامشون رو پیش من گذاشتن 125ملیون انتقال دادن بهم گفتن تادوساعت دیگ15ملیون اومد حسابت برو دفتر خونه بزن ب اسممون سند ومدارک و شناسنامه رو با تاکسی ها بفرس شهرمون منم قبول کردم الان حدود 9ماهه ک پلاک منو بردن و پولم نزدنو شناسنامشونو بامدارک کامل ماشین وهمه چی پیش خودمه لطفا کمکم کنید..

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در خصوص مابقی ثمن‌ معامله میتوانید اقدام به مطالبه وجه نموده و درخواست توقیف پلاک خودرو را از راهور نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌توانید ثمن خود را مطالبه کنید پلاک خود را نیز مطالبه کنید