مشاوره حقوقی رایگان - نفقه فرزند دختر

با سلام خدمت شما پدر بنده زن دوم گرفته مادرمن فوت کرده ومن 23 سالم با خواهر 32 مطلقه بیسواد ومن دیپلم هستم وبیکاریم با برادر بیکار 22 سالم در آمد پدر بنده 18 میلیون و بازنشسته پتروشیمی هست پدر بنده ماهیانه به ما سه نفر 4 میلیون بده آیا ازش شکایت کنیم نفقه بیشتر میشه با این تورم یانه ما الانم خونه برادرم زندگی میکنیم با پول حق مسکن چند میشه

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام بله طبق نظر کارشناس نفقه خیلی بیشتر میشود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای دختر تا زمانی که ازدواج نکرده کارشناس نفقه در نظر می‌گیرد حدوداً بین ماهی 2 تا دو و نیم میلیون تومان است اما باز هم این قطعی نیست کارشناس تعیین می‌نماید