مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت فرزندان جانباز و آزاده

باسلام و احترام
بنده فرزنده جانبار 35درصد و آزاده هستم حدود 10سال سابقه کاری در شرکت نفت و گاز اروندان دارم و دارای مدرک کارشناسی ارشد حقوق جزا هستم و از سال 1388تا الان در این شرکت به صورت پیمانکاری (ارکان ثالث) شاغل هستم
لطفا راهنمایی فرمایید چگونه تبدیل وضعيت بشم آیا راهی هست تبدیل وضعیت بشم....... باتشکر فراوان

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

یاسلام برابرتبصره1بند"ذ"ماده87 ق.برنامه ششم توسعه,پیمانکاری شما باید به رسمی قطعی تبدیل گرددودرصورت تعلل,ازطریق دیوان عدالت,شرکت را ملزم به تبدیل وضعیت استخدامی ازپیمانکاری به رسمی قطعی نمایید.