مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

با سلام بنده با ماشین تصادف کردم و بیمه خسارت طرف رو کامل پرداخت کرد الان میگه من با ماشین کار کردم باید هزینه 11 روز بیکاری من رو بدی و میگه شکایت میکنم میتونه این کار رو بکنه و من محکوم بشم

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.اگرخودروی ایشان وسیله امرارمعاش بوده ومجوزی(مثل دفترچه تاکسی رانی وکارت هوشمند خودروی مسافربری) دال براینکه ایشان با این خودرو کارمیکرده بله می تواند غرامت بیکاری رابگیرد

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

دادگستری مرجع رسیدگی به تظلمات است هر شخصی می تواند هر نوع ادعایی دارد در محاکم دادگستری مطرح نمایید اما اینکه بتواند این ادعا را ثابت کند بحث دیگری است .
در صورت طرح دادخواست و پس از بررسی مدارک احتمالا کارشناس خبره در این مورد تعیین می شود .