مشاوره حقوقی رایگان - بخشش اموال

سلام پدرم فوت کرده قبل از فوت یک سری از اموال خود را به نام مادرم و یک سری دیگر به نام برادرم کرده قبل از به نام مادرم بشه پدرم به دوتا داداشم اجاره داده الا و اجاره نامه نوشته بعد فوت بدن اجاره بها را به مادرم بیشتر از دو سوم اموال خود را بخشیده آیا اجازه چنین کاری را داشته یا نه دوم همه کاغذ بازی ها را یکی از بردارم انجام داده و عموم هم امضا کرده راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

اگر در زمان حیات منتقل کرده باشند از نظر قانونی مشکلی ندارد مگر اینکه این انتقال در قالب وصیت نامه باشد که در این صورت فقط تا یک سوم نافذ است.

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

بخشیدن اموال در زمان حیات نیاز به اجازه ندارد