مشاوره حقوقی رایگان - بخشش اموال به خیریه

سلام وقت بخیر میخواستم بدونم که آیا کسی میتواند بدون رضایت ورثه خودش در زمان حیات تمام اموال خود را ب ارگان یا نهادی ببخشه؟واگه این کار شده باشه وراث بعد فوت میتونن برگشت بزنن اموال را؟؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله
هر کسی اختیار اموال خود را دارد و در زمان حیات می تواند در سلامت عقل و روان اموال خود را به هر کسی که خواست ببخشد.
کسی نمی تواند مانع شود.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بله هرکس اختیار اموال خود را دارد و می‌تواند هر دخل و تصرفی دران بنماید

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

سلام
شخص در زمان حیات نسبت به اموالش هر کاری میتواند بکند اگر منظور شما از ببخشش بحث هبه است که با فوت غیر قابل رجوع میشود در بحث برگشت اموال نیاز به مشاوره با وکیل دارید که تمام مدارک شما را بررسی نماید

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام... در فروض خاص مثل مرض متصل به موت و... ممکن است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله می تواند.مالک حق هر گونه تصرفی را نسبت به اموالش را در زمان حیاتش دارد و اصل بر صحت معاملات است مگر حجرش اثبات شود.الناس مسلطون علی اموالهم

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
الناس مسلطون علی اموالهم هرکس می‌تواند اموال خویش را تحت هر عنوان منتقل نماید کسی نمبتواند مدعی شود

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
هر فردی در زمان حیات اختیار هر گونه تثرف در اموال خودش رو داره ، و ورثه بعد از فوت نمیتونند اقدامی جهت بازگرداندن اموال انجام بدهند

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اشخاص در زمان حیاتشان هر گونه نقل و انتقال می توانند انجام دهند مگر اینکه به موجب حکم دادگاه محجور شناخته شوند.
در غیر اینصورت فرزندان نمی توانند کاری انجام دهند.

شیدا بزمی

سرکار خانم شیدا بزمی :

سلام ، بله می‌تواند ببخشد، وراث نمی توانند مسترد کنند.

منصوره روستایی

منصوره روستایی :

سلام
بله هر کسی در زمان حیات خود برای تصرف در اموال آزاد است و بعد فوت ورثه اختیاری ندارند