مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام من بخاطر خیانت همسرم میخوام جدا شم و مهریمو بگیرم ایشون فقط یه ماشین دارند که میخوام توقیفش کنم. همسرم کارگاه جوش آرگون داره و بعضی شبا با ماشین تو اسنپ و تپسی کار میکنه حالا با توجه به اینکه ایشون هم از طریق ماشین امرار معاش میکنن هم کارگاه دارند امکان توقیف ماشین هست؟

پاسخ ها :

بتول نيكخواه

سرکار خانم بتول نيكخواه:

سلام خیر امکان توقیف خودرو نیست

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

امکان توقیف هر نوع مال اعم از منقول و غیر منقول از طریق اجرای احکام به طور کلی وجود دارد.
بعداز توقیف محکوم علیه می تواند به اجرای احکام مراجعه و درخواست مستثنیات دین مطرح کند.
قبول یا رد ادعای مستثنیات دین در حیطه اختیار قاضی اجرای احکام است.