مشاوره حقوقی رایگان - اعسار

سلام. بنده از یکی طلب داشتم. تقاضای اعسار داد رد شد و طلب من را یکجا پرداخت نمود. حالا بعد از گذشت حدودا 8ماه تقاضای اعسار کرده و برای من ابلاغیه امده. بعد از پرداخت بدهی تقاضای اعسار برای چیست؟ یعنی من باید پولی که گرفتم را برگردانم؟ مگر پس از پرداخت بدهی توسط بدهکار پرونده مختومه نمیشود؟ با سپاس

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

سلام با پرداخت طلب,محکوم به.وجودنداردتا اعسارایشان رسیدگی شود.وبادفاع شما اعسار رد می گردد.

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

اگر طلب شما را به طور کامل پرداخت کرده است . طرح مجدد دادخواست هیچ معنا و مفهومی ندارد و هیچ مشکلی برای شما پیش نخواهد آمد .