مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغیه

سلام و عرض خسته نباشید یک ابلاغیه برای من امده است که پرونده گچساران بوده اما من ساکن شیراز هستم و تا به حال گچساران نرفتم و اصلا شاکی نمیشناسم برای من داخل پرونده نوشته که برا دفاع اتهام انتسابی بیا دادگاه مورد پرونده هم گوشی سرقتی هست نمیدونم چیکارکنم تو رو خدا منو راهنمایی کنید لطفا ممنون میشم

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.احتمالا شما گوشی سرقتی خریداری نمودید وازطریق سیمکارت شما,شناسایی شدید.چون پرونده دردادگاه مطرح است حضوریابید وازاتهام سرقت دفاع کنیید انشاء.. تبریه میشوید.اگردفاع نکنید محکوم میشوید.