مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

من موعد دادن سکه ام 15 بهمن بوده ولی تا حالا اخطار یا اجراییه کتبی برام نیومده حتی تو ثنا ایا بدون اخطار یا اجراییه برای همین یک سکه جلب میدن ؟؟ اونم الان تو اسفند ماه ؟! من تعدیل همون موقع دادم و دادرسی مونده برای 19 فروردین الان چکار کنم ؟؟؟ از شش میلیون نمیتونم سکه بخرم ؟؟ ممکنه جلب بدن ؟ بدون اجراییه یا اخطار ؟

پاسخ ها :

یک وکیل

تا زمان تعيين تكليف تعديل بايد طبق شرايط تعيين شده اقساط و بپردازيد

بتول نيكخواه

سرکار خانم بتول نيكخواه:

سلام بدون اجراییه جلب نمیکنن