مشاوره حقوقی رایگان - چگونه می توان از طول درمان استفاده کرد؟

من یه تصادف داشتم و فک پایینم شکست و عمل کردم دو ماه طول درمان دادن باز مراجعه که کردم دو ماه دیگه طول درمان دادن چطوری میتونم از این طول درمان استفاده بکنم ؟ حالا تو بیمه بیکاری یا هر چیزی ؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

چیزی به اسم طول درمان نداریم. در واقع معاینه مجدد برای این است که ناحیه شکسته شده خوب ، خوب شده است یا ناقص و بد ، خوب شده است که این موضوع در دیه تاثیر گذار است. در گواهی نهایی پزشکی قانونی دیه قید میشود