مشاوره حقوقی رایگان - حکم تفتیش منزل

سلام. یک فردی پول نزول به پدرم داده و نتونست پدرم پرداخت کنه حکم جلب سیار و ورود به مخفیگاه گرفت. در حالی که من خونه زندگیم جداست و در یک منطقه دیگه از شهر کار میکنم. مامور اورد و خونه منو گشتن آبروم جلو همسایه هام رفت. چیکار باید بکنم تا دیگه نتونه مامور بیاره. اخه از من طلبی نداره و هیچ گونه مدرکی. حکم جلب شش ماه شبانه روزی داشت با حکم شکستن قفل

پاسخ ها :

نعیم محمدی

جناب آقای نعیم محمدی :

سلام وقتی اذن ورود به مخفیگاه رو داشته باشه میتونه له هر آدرسی مراجعه نماید البته با رعایت مفاد حکم جلب و مواعد آن