مشاوره حقوقی رایگان - حضانت

سلا خسته نباشید پسر 5 ساله ای دارم که بخاطر اختلاف با شوهرم پیش پدرش زندگی میکنم و من برای دیدنش به مهد رفتم بهم اجازه ملاقات ندادن گفتن پدرش گفته حق دیدنش رو نداره معلماش و مدیرش هم نزاشتن پسرمو ببینم آیا این جرم است

پاسخ ها :

یک وکیل

حضانت تا ٧ سالگي متعلق بشماست
نميتوانستن مانع ملاقات شما شوند مگر اينكه همسرتان حكم داذگاه بهشون ارايه مي داد
١- حضانت بچه نفقه او را ز طريق دادگاه بگيريد تا پدرش صرفا حق ملاقات داشته باشه
٢- يا حكم دادگاه رو مبني تعيين
مدت و مكان ملاقات فرزند رو بگيريد
تا كسي نتواند مانع ملاقات شما با فرزندتان شود