مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

باسلام و خسته نباشی
چند شب پیش حدود ساعت 23:30 خودروی پراید با سرعت از لاین کندرو (لاین 1 ) منحرف و دقیقا با جلوی ماشین به سمت شاگرد ماشین بنده (سواری پژو 405) برخورد کرد
من در لاین سرعت ( لاین 3 ) بودم که در کمتر صدم ثانیه پس از برخورد از بالای جدول و نرده نصب شده در وسط بلوار به لاین مخالف پرتاب شدم و مستقیما با یک خودروی 206 شاخ به شاخ شدم و در مرحله دوم خودروی پراید با گلگیر سمت راست شاخ به شاخ
و خودروی سمند با انتهای سمت چپ ماشین برخورد کرد
کارشناس راهور در بازدید از صحنه تصادف نظر به مقصر بودن پراید نسبت به تمامی خودروهای تصادفی رای صادر کرد
ولی راننده پراید نسبت به رای اعتراض کرده است
درباره راننده پراید اینم بگم بعد از تصادف از صحنه فرار کرده وبعد از آمدن به کلانتری(در بازجویی کلانتری دو روز بعد از تصادف رفته بودن) بابیان هجوم آشنایان راننده پژو 405 به طرف شان از ترس جانشان میگویند فرار کردن که همچین چیزی واقعیت ندارد
میخواستم بدونم رای کارشناسان جدید به چه صورت میتواند باشد
با تشکر

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

اینجا ما کارشناس نیستیم وکیل هستیم و در رابطه با آن باید با کارشناس دادگستری صحبت نمایید.