مشاوره حقوقی رایگان - هزینه کارشناسی

با سلام شخصی از بنده در امور کیفری شکایت کرده، خواسته شاکی تصرف عدوانی و ممانعت بوده، براساس نظریه سه نفره از جانب بنده تصرف و ممانعت صورت نگرفته و اشخاص دیگری تصرف کردند. اما در نظریه کارشناسی ذکر شده بود برای طرفین دعوا 4 متر زمین تعلق گیرد که بنده با این موضع مخالفت کردم، و رضایت ندادم که به ممانعت از حق محکوم شدم، آیا بنده می توانم مطالبه هزینه کارشناسی را داشته باشم؟

پاسخ ها :

معصومه  پاكدامن

معصومه پاكدامن :

سلام
اگر شما تبرئه شده ايد حق مطالبه هزينه هاي دادرسي كه شامل هزينه كارشناسي هم هست را داريد وبايد دادخواست مطرح كنيد وبه شوراي حل اختلاف ارجاع ميشود