مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه هزینه کارشناسی

با سلام بنده کابینت کارم برای یک نفر با قبول دستمزد کار زدم منتها ایشان 16 میلیون از پول بنده رو نداده و با این که من تمامی فاکتورهای واریزی و پرداختی را دارم و هزینه کار خانه مشخص است از من شکایت کرده که باید 40 میلیون به ایشون پول بدم و یک بار کارشناس برده که دادگاه به نفع بنده رای داده دوباره شورای حل اختلاف شکایت کرده و اونجا بدون دیدن مدارک بنده رای دادن که باید هزینه کارشناس رو من بدهم در صورتی که کار بنده تکمیل شده بوده و عکس کار هم موجوده ولی ایشون کارشناس برده و یک سری از درب های کابینت رو باز کرده و گفته اینجوری تحویل گرفته بنده باید چی کار کنم؟

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام هر دعوا فقط یکبار قابلیت رسیدگی دارد نمیتواند در شورا مجددا طرح دعوا کند