مشاوره حقوقی رایگان - ارث در ازدواج موقت

با سلام و خسته نباشید. من در ازدواج موقت هستم و شوهرم زن و بچه دارند. ایشان به دلیل اینکه فعلا شرایط جدایی ندارند ازدواج را رسمی در شناسنامه شان ثبت نکرده اند ما صیغه نامه و یک فرزند داریم و ایشان مهریه حدود 200 سکه برا بنده قرار داده و میگویند به علت اینکه ارث‌نمیبرم ، پس از مرگ ایشان حداقل بتوانم مهریه از وراث بگیرم ؟ آیا پس از مرگ ایشان من ارث میبرم ؟ یا اینکه می‌توانم مهریه رو از وراث طلب کنم ؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و احترام شما ارث نمی‌برید اما فرزند مشترک ارث خواهد برد

عباسعلی باقیان

جناب آقای عباسعلی باقیان :

با سلام شما ارث نمی برید ،ولی فرزند شما ارث می برد و شما هم قبل از فوت و هم بعد از فوت می توانید مهریه را به اجرا بگذارید