مشاوره حقوقی رایگان - عقد موقت

سلام خسته نباشید.بنده 36سالمه متارکه کرده ام .درحال حاضر حقوق پدری وتحت پوشش بیمه ارتش هستم.قصد ازدواج مجدد با پسر 36ساله دارم .نمی‌خواهم حقوق وبیمه من قطع بشود و از طرفی این آقا میخواد که بعد از فوت بیمه عمر وبازنشستگی و اموالش به من برسد واز همه مهمتر یک بچه هم میخواد از بنده.آیا با ازدواج موقتی که در محضر ثبت بشود میتونم سهمی از اموال ارث یا حقوق ایشان در صورت داشتن فرزند از خود این آقا داشته باشم؟ راهنمایی کنید ممنون میشم

پاسخ ها :

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام در عقد موقت ارث تعلق نمی‌گیرد حتی با وجود فرزند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر عقد موقت شوید حتی بچه‌دار هم شوید شما ارث نمیبرید فقط فرزندتان ارث میبرد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ازدواج موقت اگر ه اطلاع آن ارگان برسد مستمری را قطع می‌کند و ضمناً ارث نمی‌برید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

ازدواج شما مانع از دریافت حقوق پدرتان است و در صورتی که قانون را دور بزنید، چنانچه مشخص شود، شما ملزم به استرداد کلیه حقوق دریافتی خواهید بود

فائزه درگاهی

فائزه درگاهی :

درصورتی که در عقد موقت فردی باشید از ایشان ارث نمیبرید

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
خیر در عقد موقت ارث وجود ندارد لیکن ایشان می تواند بخشی از اموال خود را به نفع شما وصیت نماید.
حقوق و مزایای بازنشستگس در صورت ازدواج دائم شما قطع خواهد شد.