مشاوره حقوقی رایگان - سنوات و حق بیمه بیکاری

سلام خدا قوت دوستان بنده شرکتی 18سال کار میکردم که سنوات حساب کردن میگن فعلا پول نداریم بدیم تکه تکه پرداخت میکنیم تازه متوجه شدم 5ماه بیمه رد نمیکنه 11ماه حقوقم نداده حسابدار امور مالی میگه بیا رسید بده که سنوات گرفتی ماه هم تکه تکه واریز میکنیم بنده شکایت کنم بهتره یا توافق باید چه اقدام قانونی انجام بدم بیمه بیکاری میتونم بگیرم

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.به اداره تعاون وکارنسبت به اخراج وتمامی حق وحقوق خود شکایت کنید.