مشاوره حقوقی رایگان - ترک انفاق

سلام من 1ماه پیش شکایت ترک انفاق کردم چون 3ساله متراکه ام و جدا زندگی می کنیم و همسرم 3سال پیش تمکین زد و اجرایی نکرد البته چون من حق مسکن دارم شرایط گذاشتن و اجرایی نکرد منم بعد 3سال ترک انفاق شکایت کردم ولی اولین جلسه حضور را تو شورا حل اختلاف گذاشتن و باز همون حرفهایی تمکین زدند و گفتن سه ماه مهلت اجرا دارید که من میخوام پروندم بره دادسرا نمیخوام پروندم شورا باشه میشه درخواست بدم بره دادسرا چون با یه وکیل حرف زدم گفت برو دفتر خدمات درخواست بده بره داسرا ولی دفتر خدمات میگه باید بری شورا به نظرتون باید چی کارکنم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
طی لایحه تخصصی اقدام نمایید
اجباری به سازش نیست.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
لایحه اعلام عدم سازش و ارسال پرونده به شورای حل اختلاف راب ه شعبه ارسال کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

درود
پرونده تا میزان خاصی از مبلغ در صلاحیت شورای حل اختلاف به لحاظ حقوقی می‌باشد ولی شما می‌توانید بنا به شرایطی در دادگاه کیفری طرح دعوا و شکواییه خود را آنجا دنبال کنید و چنانچه از دادسرا به شورا ارسال شود جهت صلح و مصالحه است، که می‌توانید سازش نکنید و با قرار عدم سازش پرونده به دادسرا ارجاع می‌گردد.
در صورت نیاز به مشاوره بیشتر تماس بگیرید.
در خصوص نحوه پاسخ در نظر سنجی شرکت کنید.