مشاوره حقوقی رایگان - امضا به عنوان شاهد

سلام خسته نباشید
ببخشید حدودا چند روز پیش در مدرسه( دوره دوم متوسطه) یک دعوا بین کادر مدرسه و یکی از دانش آموزان رخ داد که حتی دعوا شدید تر شد و با چاقو کشی توسط کادر مدرسه به بیرون مدرسه کشیده شد حال امروز همان دانش اموز از من و تعدادی دیگر از بچه های مدرسه درخواست کرد که به عنوان شاهد روی یک برگه امضاء کنیم
من 17 ساله هستم ایا امضاء این شهادت میتواند برای من دردسر ایجاد کند و ایا شهادت من مخفی خواهد ماند؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شهادت شما در پرونده درج خواهد شد و بعنوان شاهد شناسایی خواهید شد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر شهادت شما دروغ نباشد مشکلی ندارد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با‌ مطالعه پرونده امضای‌استشهادیه توسط شما مشخص میشود.