مشاوره حقوقی رایگان - شهادت به دلیل درگیری

سلام خدمت شما،وقتتون بخیر.یک نفر که میشناسمش به همراه یک شخص دیگه منو به شدت مورد ضرب و جرح قرار دادن و چشم چپ و قفسه سینه من شدیدا مجروح شده.من دوستمم اون جا به عنوان شاهد حضور داشت.دوربین مداربسته هم اون جا بود اما متوجه شدیم که دوربین امنیتی و متعلق به وزارت اطلاعات هستش.آیا اگه شکایت کنم با وجود فقط یدونه شاهد دستم به جایی میرسه؟

پاسخ ها :

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام
بله قابل شکایت و پیگیریست. درخواست بازبینی دوربین مداربسته ی مذکور را دهید .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله حتما شکایت ضرب و
جرح را اقامه نماید

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی اظهارنظر قطعی صدور رای به نفع شما امکان پذیر نمی باشد ولیکن طرح شکلیت نموده و نامه پزشکی قانونی و شهود خود را معرفی نمایید زیرا علم قاضی نیز از جمله ادله اثبات است و احتمال صدور رای نیز می باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله با یک شاهد هم می توانید شکایت کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
حد نصاب شهادت در کلیه جرائم 2 شاهد مرد است.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله
به پزشکی قانونی نیز مراجعه کرده و گواهی اخذ کنید

ابوالفضل میر جوادی

جناب آقای ابوالفضل میر جوادی :

با سلام ، برابر ماده 209- هرگاه در دعاوی مالی مانند دیه جنایات و همچنین دعاویی که مقصود از آن مال است مانند جنایت خطائی و شبه عمدی موجب دیه، برای مدعی خصوصی امکان اقامه بینه شرعی نباشد، وی می تواند با معرفی یک شاهد مرد یا دو شاهد زن به ضمیمه یک سوگند، ادعای خود را فقط از جنبه مالی اثبات کند.

روح الله مشتاق زاده

جناب آقای روح الله مشتاق زاده :

قاضی میتونه دستور تسلیم فیلم ضبط شده راصادر نماید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بله
مي توانيد از قاضي محترم درخواست بازبيني دوربين و فيلم زد و خورد را نماييد و شاهدنيز حاضر است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بازبینی دوربین را درخواست نمایید شاهد به انضمام سوگند و علم قاضی می تواند جهت اثبات استناد گردد

یک وکیل :

با سلام
بله امکان اثبات با گواهی گواه و اتیان سوگند را دارید. استناد به دوربین مدار بسته نیز انجام شود.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

مرجع قضایی میتواند از وزارت مربوطه استعلام نماید