مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه وجه با فیش واریزی

با عرض سلام
سوال بنده این است که در فیش واریزی ساتنا اگر به جای قرض ،بدهی نوشته شود می‌شود این مبلغ رو طلب کرد یا نه؟ممنونم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند به صرف آنچه در سوال آمده است نمی‌توان گفت آری یا خیر

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

درود
هرگاه من غیر حق مالی به کسی منتقل گردد که مستحق آن نباشد می‌توانید مطابق قانون مدنی آن را استرداد کنید که دراین مورد نیاز به سایر دلایل و مدارک دارید.
در صورت نیاز به مشاوره بیشتر تماس بگیرید.
در خصوص نحوه پاسخ در نظر سنجی شرکت کنید.