مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به حکم طلاق

من دو ساله منزل مشترک و ترک و به منزل مادرم اومدم تو تمکین که شوهرم زده رای به من نفع من صادر شد وشوهرم اعتراف کرد برای قاضی که بددهنی میکنه و مشروبات الکلی مصرف داره و مواد مخدر هم میکشه از روزی که متهم به پرداخت نفقه شد الان یک سال ونیمه هیچ پولی نداده و یارانه من و بچمم خودش میگیره بعد دو سال دوندگی حکم طلاق قاضی امضا کرد میخواستم بدونم اگه اون آقا اعتراض بزنه چقدر طول میکشه کار طلاقم کلا تموم بشه یا ممکنه اعتراض بزنه دیوان عالی کشور رای عوض کنن به نفع اون ممنون میشم

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. زمان بستگی به حجم کاری شعب دادگاه و … دارد.
بستگی به محتویات پرونده وتشخیص دادگاه دارد

سید احمد نورالدینی

جناب آقای سید احمد نورالدینی :

سلام دیوان می تواند نقض و دوباره برگشت دهد واقعا تعیین مدت ممکن نیست