مشاوره حقوقی رایگان - اخراج

با سلام. بنده حدود 8 سال هست که کارمند یک شرکت مهندسی مشاور هستم. قراردادم سالانه امضا میشه، در‌ واقع یک برگه که جاهای خالی اعم از شرح وظایف و حقوقش خالی هست رو مجبورم امضا بزنم. کارفرما خودش هر رقمی بخواد ماهانه دستمزد میده و مبنای خاصی نداره.
امسال به طرق مختلف لجبازی کرده و احساس میکنم میخواد کاری بکنه که خودم خسته بشم و از‌ کار‌ دست بکشم برم. راهکارهای قانونی برای من چی هست. اگر من خودم نرم و خودشون اخراجم کنن آیا میتونم از راه قانونی ازشون شکایت کنم و بابت این سالهایی که اونجا کار‌ کردم ازشون خسارت بگیرم؟ اصلا راهکار قانونیش چی هست؟

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.اگرشرکت مشمول قانون کارباشد.ازطریق اداره تعاون وکار,شرکت را الزام به اعاده بکارنمایید واگراخراجش قانونی بوده باشد درصورت بیمه بوذن,بیمه بیکاری بشما تعلق میگیرد وسالی 45روزحقوق برای8سال محکوم میشود.