مشاوره حقوقی رایگان - ترک انفاق

باسلام و احترام خدمت وکلای گرامی
عرض کنم که شکایت ترک انفاق بنده قرار منع تعقیب صادر شده الان سوال بنده این است که اگر ایشان به رای اعتراض کنند ایا در تجدیدنظر تاثیری دربر دارد یا خیر. و اینکه ایا نگه داشتن منزلی که اجاره کرده ام در این مرحله الزامیست یا خیر.

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام
اگر مدارک جدیدی به دادگاه ارایه شود
یا اینکه به مدارک در دادگاه بدوی توجه نشده باشد امکان تغییر رای اولیه وجود دارد.
یکی از مصادیق نفقه تهیه منزل مسکونی است بنابراین داشتن آن الزامی است.

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

زمانی که قرار منع تعقیب صادر می شود این قرار ظرف ده روز از تاریخ ابلاغ از سوی شاکی قابل اعتراض می باشد و پرونده برای رسیدگی به دادگاه کیفری 2 ارسال می شود در اکثر موارد قرار منع تعقیب تایید می گردد.