مشاوره حقوقی رایگان - ترک انفاق

با سلام و تشکر بابت راهنمایی های شما عزیزان.
حکم نفقه قطعی شده با اینکه هنوز خانم در خانه پدرش می باشد و پرداختش کردم، حالا ترک انفاق هم شکایت کردن که در دادسرا قرار منع تعقیب صادر شده اما دوباه اعتراض گذاشته خانم
آیا با وجود پرداخت نفقه بعد از حکم آن و اینکه ایشان در خانه پدری است و هنوز با من زیر یک سقف نیامده بعد از چهار سال امکان اثبات ترک انفاق هست بعد از اعتراضی که به قرار منع تعقیب کرده اند؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما