مشاوره حقوقی رایگان - دخالت در واحد شخصی بنده

درآپارتمانی تجاری مسکونی ساکن هستیم و واحد تجاری که دفتر زیارتی هست قوانین ساختمان رو رعایت نمیکنه و بنده با خانومی ارتباط دارم و دوستیم مجردم هستیم هر دو ایشان برای توجیه خود آیا میتونه از این مسئله استفاده ابزاری و شکایت کنه ؟در مسائل شخصی و خانوادگی که هیچ ارتباطی نداره و هیچگونه مزاحمت یا ایجاد نا آرامی نکردیم همچین حرفی زده شده با تشکر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند. بستگی به شرایط و اوضاع قضیه دارد
امکان ایجاد مزاحمت برای شما را ندارد

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام خیر امکان در مسائل خصوصی جرم هست و شکایت آزار و اذیت علیه ایشان مطرح کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر ارتباط شخصی هر شخص به خودش مربوط است و از نظر هزینه‌ها می‌توانید دادخواست بدهید