مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج مجدد بعد از فوت همسر

سلام قبلن گفتم که دانشجوم، باردارم شوهرم در اثر تصادف فوت شدن، پدرومادر شوهرم در قید حیات هستند آیا با وجود من میتونن قیم پسرم بشوند؟ و اینکه حضانت با منه و اگه پسر باشه تا چند سالگی؟ حتی درصورت ازدواج مجدد حضانت ادامه دارد؟ و اینکه پولی که بابت دیه به پسرم تعلق میگیره به حساب کی واریز میشود؟

پاسخ ها :

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام، دیه به همسر پدر و مادرشون تعلق میگیره، حصانت با شماس اما ولایت پدر بزرگ برقرار خواهد بود

احمد هادی نژادکریمی

جناب آقای احمد هادی نژادکریمی :

سلام
ولایت نوه با پدربزرگ است.
حضانت در هر صورت با مادر حتی با فوت شوهر و ازدواج مجدد هم حضانت سلب نمیشود.
دیهوبه نسبت سهم الارث بین ورثه تقسیم میشود