مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نام خوانوادگی

سلام و عرض خسته نباشید، من میخوام فامیلم را از سالاری به ایرانی تغییر دهم و 18 سالم شده است ایا امکانش هست که تغییر کند و مجوز میگیرم؟ شرایط تغییر چیست، باید به دادگاه مراجعه کنم؟؟؟

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.به اداره ثبت احوال مراجعه ودرخواست ودلایل تان راکتبا ارایه کنید.کمیسیون تغییر فامیلی بررسی ودرصورت پزیرش دلایل,فامیلی بایک پسونداضافی تغییرخواهدکرد.ربطی به دادگاه ندارد.

پرسشگر :

ببخشید امکان نداره من پسوند و پیشوند اضافه نکنم ؟؟؟

پرسشگر :

مشاور عزیز من امروز صبح با سازمان ثبت احوال استانم تماس گرفتم و گفتن نمیتونی فامیل سالاری را تغییر بدی چون این فامیل مناسبه، بنظرتون من باید چکار کنم چون از این فامیل متنفرم

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

اگررضایتنامه محضری ازشخصی که فامیلی ایشان ایرانی است مبنی براینکه راضی به دادن فامیلی به شماست رابه ثبت احوال ارایه کنید می توانیدتغییر دهید

پرسشگر :

مشاور عزیز، درصورت داشتن رضایتنامه محضری از شخصی که فامیلیشان ایرانی است میتوانم دقیقا فامیلم را به ایرانی تغییر دهم بدون اضافه کردن پیشوند و پسوندی؟؟؟ و سوال دوم ایا فردی که نام خوانوادگیشان ایرانی است باید چند سال سن داشته باشد؟؟؟ و هر فردی میتواند باشد؟؟؟

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.درپاسخ:باید بزرگ خاندان درقیدحیات,رضایتنامه رسمی ارایه کند.