مشاوره حقوقی رایگان - مشکل با اداره ثبت احوال در تغییر نام خانوادگی

سلام متاسفانه ثبت احوال استان با تغییر فامیلم ( سالاری ) مخالفت میکنه و میگه مناسب هست و حالا من متنفرم از فامیل ؟
اگر برم تهران و به سازمان ثبت احوال کشور مراجعه کنم و پیگیر باشم کارم را راه بیاندازند
؟؟؟
من حتی رضایت نامه محضری از سرفامیل دارم ولی باز ثبت احوال مخالفت میکند و میگوید مناسب است ایا روش قانونی ای چیز دیگری دارد؟ میشود با گرفتن وکیل کار هارم راه بیافتد؟؟؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

در صورت نیاز به مشاوره تماس بگیرید

معصومه  پاكدامن

معصومه پاكدامن :

سلام تغییر فامیلی فقط در شرایط خاصی ممکن هست و به دلخواه افراد یا تنفرانها بستگی ندارد و اخذوکیل هم کمک چندانی بشما نمیکند ضمنا شماهرجا طرح دعوی کنید به اداره ثبت احوال محل خودتان برمیگردد که تصمیم بگیرند و امدن به تهران دلیل قبولی درخواست شما نیست