مشاوره حقوقی رایگان - شکایت ترک انفاق در دوران عقد

سلام خسته نباشید ... من مدت 3ساله عقدم برج 7 سال 97 دادخواست نفقه و مهریه دادم که زوج محکوم به پرداخت 2میلیون نفقه ی معوقه و 450 هزار تومن نفقه ی حال شد که چون اموالی به نام خودش داشت اومد با من صلح کرد تا اونارو انتقال بده (در اصل حقه بازی کرد) بعد از گذشت 18ماه هنوز نفقه ای به من پرداخت نکرده (من حکم نفقه رو با پست ویژه براشون فرستادم ولی هنوز نبردم اجرای احکام) الان یکساله بدون هیچ دلیلی منو ترک کردن ... من شکایت ترک انفاق کیفری انجام دادم میخواستم بدونم ترک انفاق در این شرایط که من عقدم و دوشیزه به نتیجه میرسه؟ معمولا مجازات یکسال ترک انفاق چی هست؟ و اینکه اگه بازم بعد شکایت ترک انفاق نفقه ای به من پرداخت نکنه مجازات میشه؟ ممنون

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.بله اگر همسرشما حکم اعسار رانگرفته باشد,به نفع شما به نتیجه می رسد ودردادسرا ودادگاه بگویید که دوشیزه هستید وحق حبس ازتمکین رادارید.پرونده حقوقی تان را زودتر به اجرای احکام حقوقی ببرید وحکم را اجرا کنید.