مشاوره حقوقی رایگان - فرجه زمانی بین دو درخواست

سلام. در صورت داشتن شرایط آزادی مشروط ولی قبول نشدن آزادی مشروط توسط قاضی صادر کننده رای پس از طی مراحل برای اولین بار. پس از گذشت چه زمانی از عدم قبول می توان دوباره درخواست مجدد داد؟ آیا قانون خاصی در رابطه با این فرجه زمانی بین دو درخواست است ؟

پاسخ ها :

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

خیر قانون زمان مشخصی تعیین نکرده است بنابراین میتوان مجددا این درخواست را مطرح کرد ولی بهتر است قبل از طرح مجدد بررسی نمود که چرا درخواست سابق رد شده است موانع را بررسی و برطرف نمود بعد درخواست را مطرح نمود چون اگر مد نظر دادگاه

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

مدت مشخصی در قانون ذکر نشده است بنابراین میشود مجدد تقاضا را مطرح نمود ولی بهتر است بررسی شود که چرا درخواست قبلی رد شده است و بعد از برطرف نمودن موانع و ملحوظ داشتن موارد مدنظر دادگاه تقاضای جدید را طرح نمود چون اگر توجهی به علت رد تقاضای سابق نشود تقاضای جدید هم سریعا رد خواهد شد