مشاوره حقوقی رایگان - حیاط خلوت (مشاع) و هزینه نصب توری مرغی جهت جلوگیری از ورود پرندگان

سلام
اینجانب مدیر یک ساختمان 8 طبقه هستم که دارای یک حیاط خلوت یا حیات مشاع می باشد که طبقه اول مستقیما بصورت فیزیکی به آن دسترسی دارد و طبقات دوم تا ششم بصورت بصری - طبقات همکف و زیرزمین هیچگونه دسترسی به این مکان را ندارند.
جهت جلوگیری از ورود پرندگان به این محیط اقدام به نصب توری مرغی کردیم.
حال مسئله این است که آیا طبقات همکف و زیرزمین هم باید در این هزینه سهیم باشند یا خیر؟

با تشکر

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام, چنانچه چگونگی استقرار حیاط ساختمان یا بالکن یا تراس مجموعه به گونه‌ای باشد که تنها از یک یا چند واحد مسکونی، امکان دسترسی‌ به آن باشد، هزینه حفظ و نگهداری آن قسمت به عهده استفاده‌کننده یا استفاده‌کنندگان است.