مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

با سلام و احترام و تبریک سال نو
همسر بنده از تاریخ 20/12/1396 منزل را ترک نموده و به خانه پدری اش در شهرستان دامغان رفته است. در این مدت بنده 3 بار حضوری و چندین بار از طریق واسطه درخواست کردم که برگردد. ولی متاسفانه با ممانعت پدر و مادرش و عدم تمایل همسرم نسبت به بازگشت. به ناچار شکایت نموده و دادخواست عدم تمکین را ارایه نمودم. در ضمن پسری دارم 5 ساله که با من زندگی میکند. لطفا راهی جلوی پای من بگذارید تا حضانت فرزندم با من باشد و همسرم به راحتی نتواند طلاقش را بگیرد. ممنون از شما

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سوال زندگی مشترک زناشوئی زوری و توام با جبر و اکراه و بدون رضایت طرفین و فاقد محبت و احترام متقابل و ...و نیز وجود مشکلات در تامین مایحتاج حداقلی زندگی دیر یا زود محکوم به شکست است و گریزی از آن نیست مگر برای مدت کوتاهی جهت سپری شدن کشمکشهای حقوقی و مشخص شدن نتیجه طرح دعاوی خانوادگی در مراجع قضائی صالح .

یک وکیل

سلام
امکان مشاهده مدارک و اسنادتان و ملاقات حضوری برایتان وجود دارد تا بتوان کمک نمود
در صورت تمایل در پروفایلم پیغام بگذارید